Treballem per tota Catalunya

El nostre radi d’acció i les nostres infraestructures, ens permeten arribar a qualsevol racó de Catalunya.
Tot i això, el nostre àmbit principal, és la ciutat de Barcelona.

Tot el que siguin Cuines i Banys a Barcelona amb gust i ben fets, ha passat per Accento Interiors

Volem conèixer els teus gustos per plasmar-los a la teva Cuina. Tenim més de 25 anys d’experiència.

Accento interiors realitzem reformes de cuines, cuines adaptades, banys i reformes integrals pivotant la marca italiana Scavolini des de fa més de 25 anys.

Tenim la més dilatada experiència en el sector de les Cuines a Barcelona i les Cuines a Catalunya cosa que ens permet oferir les solucions més encertades en cada cas.
A la botiga, ens encarreguem de projectar, idear i transformar les teves idees en el teu espai, des de l’obra al mobiliari.

Si t’agradaria renovar la cuina, adaptar-la per minusvalidesa o simplement per fer-la més intuïtiva per la gent gran, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sense compromís.

No ho dubtis, si vols canviar la teva Cuina a Barcelona, o vols refer de nou la teva Cuina a Catalunya, Accento Interiors som el teu aliat.

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari de contacte. T’assegurem que en menys de 48 hores, donarem resposta a la teva sol·licitud d’informació per a fer Cuines a Barcelona o Catalunya, Banys a Barcelona o Catalunya, Livings a Barcelona o Catalunya, o Dissenys Interiors.

Escriu-nos

6 + 1 = ?

Share