Projectes Internacionals

Accento Interiors, som un referent a Europa en projectes de decoració i interiorisme d’alta qualitat.

Accento Interiors som una empresa referent en interiorisme i mobiliari per a interiors i exteriors. Comptem amb més de 5.000 projectes desenvolupats i estem en contínua expansió i creixement. Ens caracteritzem per obtenir la millor solució per a cada client, d’una manera completament individual i personalitzada per tal de satisfer els gustos i necessitats de cada projecte, creant espais únics i elegants.

Som especialistes en Cuines, Banys, Living, revestiments i paviments així com en mobles de disseny d’interior i exterior moderns i d’alta qualitat.

El nostre equip de professionals, altament qualificat en interiorisme i decoració, té com a objectiu oferir-li la millor solució per al seu projecte així com coordinar la millor logística, muntatge i servei postvenda propi.

Proporcionem des producte individual fins al projecte integral de decoració d’un habitatge, hotel, empresa, iot, local o promoció immobiliària.
Som distribuïdors oficials de les millors firmes de mobiliari de luxe. Els nostres partners són els dissenyadors i fabricants d’alta gamma més reconeguts a nivell internacional.

A més a Accento Interiors som fabricants i disposem de la nostra pròpia línia de mobles de cuina i bany així com d’armaris i vestidors amb una excel·lent relació qualitat – preu. Tots els nostres models són altament personalitzables, segons les necessitats que tingui i l’espai de què disposi.

Li oferim infinitat de models de tots els productes en diferents estils i de les últimes tendències. Tenim les últimes novetats i la tecnologia més innovadora.

Estarem encantats d’atendre’l a les nostres instal·lacions de Barcelona i l’assessorarem per dur a terme el seu projecte.

Decoreu amb elegància, decori amb Accento Interiors.

Escriu-nos

2 + 2 = ?

Share