Estudi i Execució de Projectes

Estudiem les necessitats indicades per cada gust.

Per a l’estudi i desenvolupament de projectes de decoració d’interiors i exteriors, a Accento Interiors li oferim un interlocutor únic del nostre equip de professionals interioristes altament qualificat, amb el qual mantindrà contacte directe durant totes les etapes de realització del seu projecte.

A partir d’una entrevista amb vostè desenvoluparem el projecte de decoració d’interiors que més encaixi al seu espai, necessitats i desitjos. Posteriorment anirem polint els detalls perquè el projecte final sigui un èxit.

Tenim un control exhaustiu en cadascuna de les fases per tal d’aconseguir el resultat fixat.

Per tal d’evitar qualsevol possible problema que pugui sorgir després d’una venda i instal·lació dels nostres productes és fonamental disposar d’un servei professional de postvenda dins d’un període de garantia en que a  Accento Interiors sempre estarem pendent de vostè.

Hem incorporat un nou servei per al client particular; llistes de noces per les parelles de nuvis amb condicions especials…

Accento Interiors, podrà dur a terme el projecte dels seus somnis amb el millor servei i qualitat, personalitzant cada detall del mateix.

Els projectes Accento Interiors, són projectes de decoració i interiorisme que hem realitzat i realitzarem a qualsevol lloc d’Espanya i altres països del món. Sempre amb l’experiència i qualitat que ens avala

Croquis
Share